Autor: Informer.rs

25.07.2023.

07:52

Foto: Starsportphoto©

Sport

Misterija! Šta je pisalo na ceduljici koju je Pešić dao Bogdanoviću?

Pred medijima su bili prvi čovek KSS Predrag Danilović, selektor Svetislav Pešić i kapitan Bogdan Bogdanović. U jednom trenutku selektor je dao cediljicu Bogdanu, pa su se  nasmejali. Bogdanović je ono što je pisalo na ceduljici pokazao i predsedniku KSS.

Informer

Svi su se smeškali, Bogdanović je klimao glavom, ali ostaje misterija šta je pisalo. U svakom slučaju, raduje nas dobra atmosfera u ekipi, a ko zna, možda nam otkriju o čemu se radi posle Mundobasketa

Šta vi mislite?

Informer

- Svako prvenstvo je posebna priča za sebe. Nekad se dođe u punom sastavu, pa se desi neuspeh. Ne osećam da sam nešto moram da radim, niti bih voleo da pravim tužnu atmosferu. Majke mi, jako sam srećan što sam došao. Žao mi je što nemamo saigrače, selektor je pričao sa njima, ali mi smo ovde svi zbog druženja, priprema, reprezentacije, utakmica... Svi su tu iz istih razloga, nadam se uživanju - rekao je Bogdanović.

Žao mu je što će Srbija biti bez pomoći Nikole Jokića.

- Jokić je i mene okrenuo i prijateljski rekao da mentalno nije tu i da može da dođe, ali da nije to to. Ja kao košarkaš to razumem, ali razumem i ljude koji to ne razumeju. Kao što sam već rekao neki momci su igrali i obezbedili mesto tamo, a sada su tu neki drugi ljudi. Možda to takmičenje treba da ima drugačiji oblik da možda odmah posle sezone bude tu i možda bi više igrača bilo. Možda je u sistemu problem, možda nešto drugo, možda FIBA treba da počne da plaća igraće. Ne znam, ima tu milion razloga - zaključio je košarkaš Atlante.

Informer

Na širem spisku reprezentacije nalaze se sledeći igrači: Nemanja Nedović, Aleksa Avramović, Filip Petrušev, Boriša Simanić, Uroš Trifunović, Dušan Beslać, Dušan Ristić, Nikola Milutinov, Dejan Davidovac, Vanja Marinković, Nikola Jović, Ognjen Dobrić, Bogdan Bogdanović, Alen Smailagić, Marko Gudurić, Stefan Jović, Aleksej Pokuševski, Ognjen Jaramaz, Aleksa Radanov,  Nikola Topić.

Bonus video