27.07.2023.

10:34

Foto: Starsportphoto

Sport

Šta naši košarkaši misle o Jokiću? Odgovori će vas iznenaditi!

Tim potezom razočarao je naciju, ali je Jokiću ovog leta ipak preče da odmara, uživa sa svojim konjima i proslavlja njihove uspehe na trkama.

MVP finala NBA lige, kako je otkriveno, iako se on nije obratio javnosti, nije spreman psihički da brani boje svoje zemlje.

Informer

Gotovo svi srpski reprezentativci sa šireg spiska upitani su o tome šta misle što Jokić neće biti uz njih, iako im se verovatno smučilo da pričaju o onima koji nisu tu.

Uglavnom su davali diplomatske odgovore, za koje ne znamo da li su u potpunosti ono što misle, i nisu delovali besno kao mnogi navijači reprezentacije.

Otkrivamo vam šta je ko od reprezentativaca, koji su skratili svoje odmore i odazvali se selektoru Svetislavu Pešiću, rekao na temu Nikole Jokića i tima Srbije.

BOGDAN BOGDANOVIĆ:

- Okrenuo me je i rekao: "E, ne mogu, nisam spreman, nisam mentalno tu. Mogu da dođem, ali nije to to". Ja, kao košarkaš, razumem to, ali isto razumem ljude koji ne razumeju to.

Informer

VANJA MARINKOVIĆ:

- Ako nije tu, nije tu. To je njegova odluka uz našu punu podršku. Moramo bez njih i siguran sam da ćemo se snaći.

OGNJEN DOBRIĆ:

- Niko ne razmišlja o tome što je Jokić otkazao i moramo da se potrudimo da uradimo što više sa ovim što imamo.

MARKO GUDURIĆ:

- Svakog podržavam, da li preskočili ili bili ovde. Nisam ni gledao spisak kad smo se okupili.

ALEN SMAILAGIĆ:

- Jokićevu odluku podržavam. Čak ga i u potpunosti kapiram.

NEMANJA NEDOVIĆ:

- Imao sam vremena da svarim informaciju da neće Jokić igrati. Ima svoje određene i dobre razloge zbog kojih nije tu. Nema nikakvih zamerki, on je naš prijatelji i drugar i to će uvek biti bez obzira na košarku.

NIKOLA MILUTINOV:

- Nikola Jokić nas je predstavio u najboljem svetlu i uradio je mnogo toga za našu državu.

ALEKSA AVRAMOVIĆ:

- Nikola je imao napornu sezonu, razumem njegovu odluku, to nije samo jedna sezona, to je već tako godinama. Slobodno vreme, koje imaš tokom leta, želiš da provedeš sa porodicom. Nikoli svaka čast za ono što radi, pratimo ga i uvek je dobro došao.