Autor: Informer.rs

31.08.2023.

13:54

Foto: Starsportphoto

Sport

Otac Boriše Simanića za Informer: Idem na Filipine da vidim sina!

Informer je tim povodom došao do Borišinog oca Dragana, poznatog preduzetnika iz Bratunca, koji kaže da trenutno vadi vizu za odlazak na Filipine da vidi svog sina.

- U ogromnoj sam gužvi, ne znam gde udaram. Trenutno sam u Beogradu, vadimo vizu za odlazak na Filipine. Boriša je operisan, dobio je nezgodan udarac u bubreg na utakmici protiv Južnog Sudana. Nadamo se da će biti sve u redu, eto to je sve što mogu da vam kažem. Izvinite, u ogromnoj sam gužvi - poručio je za Informer Dragan Simanić, otac košarkaša španske Saragose.

Informer

Borišu Simanića povredio je Nuni Omot, centar Južnog Sudana, tako što ga je laktom udario u predelu donjih leđa. Srpski košarkaš odmah je osetio bol, a kasnije je utvrđeno da je povreda mnogo ozbiljna. 

Dramatičnu izjavu tim povodom dao je i selektor Srbije Svetislav Pešić, koji je izjavio da je sve moglo mnogo loše da se završi.

Najvažnija vest je da je on operisan i da je u dobrom stanju sada. To je važno za njega i njegovu familiju, ali za i sve nas. Odavde mu šaljem poljupce i zagrljaje da izdrži još jedan dan, jer će biti kriza. Bio je ovo šok za sve nas, nismo očekivali ovako nešto, a ovaj udarac je mogao biti tragičan. Ipak, sve se dobro završilo - poručio je Pešić.

Ovim putem želimo srpskom košarkašu i sjajnom momku brz oporavak.