Autor: Informer.rs

01.09.2023.

13:41

Foto: EPA-EFE/ROLEX DELA PENA

Sport

Otkrio formulu za pobedu nad Srbijom! Poceko nije pričao o košarci, a onda šokirao sve

Pored toga što je njegova reprezentacija ostvarila veliki trijumf nad Srbijom rezulatom 78:76, Poceko je počeo konferncij sa pričom kako mu je drago da je upoznao legendarnog filipnskog boksra Manua Pakjaa.

- Moram da vam ispričam jednu priču... Došao sam na Filipine i sreo mnogo ljubazne ljude, mnogo ih volim. I hoću da pričam o jednom čoveku koji vas predstavlja, to je Meni Pakjao i njegov sam veliki fan. I šalio sam se da vidim gde je i nikad nisam očekivao da ću ga upoznati. I treba svi da budete ponosni na njega jer je fenomenalan čovek. Prava je legenda, baš me je iznenadio - rekao je on.

Nakon toga se okrenuo utakmici protiv Srbije.

- Srbija je igrala zaista dobro, mi je mnogo poštujemo. Njima je košarka deo ljudskog bića. I zato sam mnogo ponosan na moje momke, oni zaista nikad ne odustaju. I posebno je teško vratiti se sa minus 16, pogotovo protiv ekipe kao što je Srbija. Nastaviću da radim posao kako ja hoću, a ne kako neki od Italijana žele - rekao je on.

Upitan je za specijalnu formulu za redovne pobede protiv Srbije.

- Samo vas mnogo poštujemo, dugo smo zajedno, Gudurić i Bogdanović i ostali su mnogo dobri momci. Zbog tog respekta smo možda dali više nego što možemo. Nisam nikakav genije, samo verujem mojim igračima, oni dobijaju utakmice, a ja ih gubim - završio je on.