Autor: Informer.rs

05.09.2023.

13:39

Foto: AP/Photo

Sport

Nikola Jović: Boriša je naš brat, mnogo ga volimo!

Nikola Jović je ponovo imao sjajnu ulogu u pobedi Srbije nad Litvanijom, uprkos tome što je najmađi igrač u našem sastavu.

Važi za jednog od najboljih mladih igrača na šampionatu i u konkurenciji je za nagradu zajedno sa Džošom Gidijem iz Australije i Paolom Bankerom iz Sjedinjenih Američkih Država.

Informer

Nikola Jović

Kao i kapiten Bogdan Bogdanović, Jović ističe da je snagu ekipi dala situacija u kojoj se Boriša Simanić našao, naročito vest da se košarkaš oporavlja od operacije bubrega.

Boriša nam se javio porukom iz bolnice. On je naš brat i mnogo ga volimo. Dao nam je snagu tom svojom porukom podrške. Želimo mu brz oporavak - rekao je košarkaš Majamija.

Zasluge za pobedu Jović je umnogome dodelio kapitenu Bogdanu Bogdanoviću, kojeg je nazvao jednim od najboljih igrača u istoriji reprezentacije Srbije.

- Bogdanović je jedan od najboljih igrača koji su ikada nosili dres Srbije. Drago mi je što je ovako dobro odigrao nakon one partije sa Italijom. Vodio nas je danas i bio je pravi lider - hvalio je Bogdana Jović.