Autor: Informer.rs

05.09.2023.

14:35

Foto: Starsportphoto©

Sport

Pešić: Doktor Radovanović je spasio Boriši život!

Boriša Simanić se dobro oporavlja nakon što mu je povređeni bubreg odstranjen, selektor reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, zasluge za priču sa srećnim krajem daje doktoru nacionalnog tima Draganu Radovanoviću.

- Ne znam šta bi bilo sa Borišom da doktor Dragan Radovanović nije bio sa nama. Jedan čovek ne čini tim, ali da Dragan nije bio tu... ne znam. Važnije od ove pobede je vest da se Boriša dobro oseća i oporavlja. To je najvažnije - rekao je Pešić.

Informer

Preživeo dramu - Boriša Simanić

Izjavio je da je zadovoljan pobedom, ali još više pristupom svojih igrača i načinom na koji su stigli do toliko željenog trijumfa. Takođe, još jednom je rekao da ovu ekipu krasi zajedništvo i najavljuje težak duel u polufinalu bez obzira na protivnika.

- Ovo je timska, jako važna i velika pobeda. Sjajna utakmica naših igrača. Igramo sa motom "Svi za jednog, jedan za sve". Moramo da se spremimo psihički i fizički za polufinale, biće teško. Niko nije savršen, ali mi želimo da budemo. Od pobede me više raduje način na koji smo je ostvarili. To je cilj svakog trenera. Imamo još dve utakmice u kojima moramo ovo da ponovimo - poručio je Pešić.