Autor: Informer.rs

12.09.2023.

21:44

Foto: Starsportphoto

Sport

Emotivna poruka Borišine sestre: Profesore, spasili ste život mom bratu!

Svetsko prvenstvo u Manili obeležila je sjajna igra reprezentacije Srbije, ali, nažalost, i povreda Boriše Simanića koji je za dlaku izbegao fatalan ishod. Naš reprezentativac je na utakmici protiv Južnog Sudana dobio nezgoda udarac u predelu bubrega zbog čega je morao na dve operacije. 

Situacija u Manili bila je katastrofalna, ali je Simanić odmah posle utakmice sa Južnim Sudanom primljen u bolnicu zahvaljujući doktoru naše reprezentacije - Draganu Gagi Radovanoviću. 

Nažalost, nestručnost kadra na Filipinima dovelo je do komplikacija zbog čega je Simanić morao na još jednu operaciju tokom koje mu je odstranjen bubreg. Ipak, zahvaljujući Gagi Radovanoviću fatalan ishod je izbegnut. 

O tome se mnogo pričalo i pisalo poslednjih dana, a koliko je situacija Boriše Simanića bila kritična može se videti po poruci koju je sestra srpskog košarkaša - Anja, posvetila Gagi Radovanoviću. 

Informer

"Profesore, moja porodica i ja nikada nećemo moći dovoljno da Vam se zahvalimo za ono što ste uradili za mog brata! Spasili ste mu život, Vi ste naš heroj", poručila je sestra Boriše Simanića.