Autor: Informer.rs

13.09.2023.

08:19

Foto: Printscreen/Tanjug/AP/EPA

Sport

O ovoj fotografiji bruji Srbija! Aleksa zagrlio Novaka i zaplakao

Košarkaši Srbije, basketaši i Novak Đoković, dočekani su u Beogradu na balkonu ispred Skupštine grada. Srbija je osvojila srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu, prvu posle devet godina sa najvećeg takmičenja, dok je istog dana, u nedelju, Novak Đoković uzeo  24. grend slem titulom na Ju-Es openu, dok su naši baksetaši opet zlatni.

Podelili su sa navijačima emocije posle uspeha, a jedna fotografija je za sva vremena .Aleksa Avramović se posebno obradovao kada je video slavnog teniskog zemljaka. Kada je video Novaka zagrlio ga je, a delovalo je i da je zaplakao na ramenu prvog tenisera sveta. O ovoj fotografiji bruji Srbija! Spontan gest iz srca, kojim je Aleksa pokazao veliko poštovanje prvom našem najvećem teniseru.

Veliko poštovanje za sve vas. Velika čast i ponos blo je igrati za reprezentaciju i celu Srbiju. Vidimo plodove svega što smo radili ovih nedelja koje smo proveli zajedno. Hvala vam svima. Moram da pomenem ovog momka koji nas je ujedinio. On je dao Srbiji mnogo više nego svi mi zajedno. Živela Srbija i slava Bogu -  rekao je Avramović.

Informer

Posle dočeka srpski košarkaši, basketaši i Novak Đoković nastavili slavlje sa porodicama i prijateljima. Na slavlju našim sportistima pevali su  Ceca, Saša Matić, Vlado Georgiev, Edita Aradinović...