13.09.2023.

10:57

Foto: AP/Photo

Sport

Ovaj narod nikad neće pasti: Košarkaši i Novak oduševili Štimca

Ključni detalj bio je kada su Đokovića slomile emocije i rasplakao se, a košarkaši su ga tešili. Svi su se grlili i to je izazvalo opšte oduševljenje naroda. Ko zna koji put, Novak je pokazao da je samo čovek od krvi i mesa i da je na kraju dana i njemu najvažnije da je voljen od strane svog naroda.

Informer

 

Nije ostao ravnodušan ni Štimac, koji je prethodnih dana svakodnevno podržavao izabranike Svetislava Pešića u borbi za medalju an mundobasketu 2023. godine. 

"Gledao sam doček. Onaj zagrljaj Novaka i košarkaša mi znači samo jednu stvar. Nikad ovaj narod neće pasti. Možete da radite šta hoćete. Kad je najteže, mi smo najjači. Čestitam momci i hvala vam što ste mi probudili neka lepa sećanja" napisao je Štimac. 

Košarkaši, Novak Đoković i basketaši zajedno su sinoć nastavili slavlje u jednom od eminentnih beogradskih restorana. Njima su se pridružili mnogi prijatelji iz sporta, a glavna zvezda bio je centar Denvera Nikola Jokić, koji je u julu otkazao učešće na Mundobasketu, uz objašnjenje da mu je potreban odmor. Bio je jedan od najveselijih u kafani i zajedno sa svojim prijateljima radovao se njihovom uspehu.