Autor: Informer.rs

14.09.2023.

13:11

Foto: ATA/Printscreen

Sport

Nestvaran doček heroja! Aleksa: Za ovo se živi! (VIDEO)

Postao je reprezentativac Srbije Aleksa Avramović heroj nacije nakon što je "izginuo" za dres nacionalnog tima u Manili, a svojom požrtvovanošću na terenu osvojio je srca ljudi u našoj zemlji.

Informer

Na Gradskom trgu u Čačku priređen je svečani doček za njega, ali i trenere Marka Marinovića i Feđu Sretenovića, koji su bili deo reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u košarci, na kom je naš nacionalni tim osvojio srebrnu medalju i obezbedio učešće na Olimpijskim igrama naredne godine.

UŽIVO:

13:28 - Obratio se prisutnima as Partizana i reprezentativac naše zemlje:

- Dobar dan svima, ne znam odakle bih počeo stvarno. Puno mi je srce i ova tri dana su nešto najlepše što mi se desilo u životu. Hvala Čačku, hvala svima vama što ste došli da nas dočekate. Stvarno smo u Manili i na Filipinima i svih onih hnedelja dali sto posto mogućnosti u nadi da ćemo vas ujediniti i da ćemo Srbiji doneti nešto veliko kao što su Olimpijske igre i eventualno medalja - rekao je Aleksa i dodao:

Informer

- Vratili smo se sa srebrom i to je ono za šta se živi i ono što svako dete koje počne da trenira košarku sanja, da jednog dana obraduje svoj narod. Hvala Čačani na toploj dobrodošlici, na velikom srcu! Pokazali smo zašto je Čačak centar sveta. Volim vas sve! Slava Bogu - uzviknuo je srpski reprezentativac.

Nakon Avramovićevog govora okupljeni građani počeli su da skandiraju: "Aleksa, Aleksa..."

13:13 - Stigao je Aleksa Avramović, Čačani su oduševljeni... 

13:05 - Zbog vicešampiona iz Manile škole su prazne, jer svi đaci žele da vide idola! 

12:55 - Veliki broj Čačana okupio se da pozdravi svog miljenika Aleksu Avramovića, koji je, ali i članove stručnog štaba reprezentacije - pomoćnog trenera Marka Marinovića i kondicionog trenera Feđu Sretenovića.

12:50 - Dobar dan i dobro došli na live blog dočeka za Aleksu Avramovića, koji su mu priredili sugrađani u Čačku.