28.09.2023.

12:43

Foto: Printscreen

Sport

Simanić bez zavoja i sa osmehom na licu: Prepreke do uspeha za njega ne postoje

Njih dvojica su vreme provela u prijatnom razgovoru, nakon čega su trenutak ovekovečili fotografijom. Ražnatović je za igrača imao samo reči hvale i istakao je da mu se kod Simanića sviđa što je pun optimizma i veruje u povratak na teren.

"Borišina prva poseta agenciji nakon jedne od najtežih povreda, koje su ikad zadobijene na košarkaškom terenu. Uprkos tome, sastanak je bio baš kao i on sam, prepun pozitivne energije, planova za košarkaski oporavak (kada za to dodje vreme), a najviše od svega pun smeha, želje i vere da dolaze novi izazovi na košarkaškom terenu. Baš kao što je to pokazao u Manili slanjem motivacionih poruka saigračima iz bolničkog kreveta, i danas je pokazao snagu svog karaktera, koji zna da prepreka do uspeha nema" napisao je Ražnatović u opisu fotografije. 

Simanić je dobio jak udarac u predelu bubrega na meču Srbije i Sudana u grupnoj fazi. Tog momenta, za njega je Mundobasket bio završen i usledila je drama. Najpre je prevezen u bolnicu, gde je analizama utvrđeno da je povreda ozbiljna i da mora na operaciju. Ipak, dva dana kasnije utvrđeno je da mora da mu se vadi bubreg. Borišaje sve hrabro podneo i konstantno j slao saigračima poruke podrške iz bolnice.

Informer

 

U Beogradu na dočeku na balkonu Skupštine grada, zajedno sa saigračima prisustvovao je i dobio ovacije naroda. Iako nije prošlo mnogo vremena od operacije, utisak je da se trudi da što normalnije vodi život.