Autor: Informer.rs

17.10.2023.

09:53

Foto: Pedja Milosavljević

Sport

Ataman kipti od besa jer je Turčin ljubio ruku Žocu: Zabolelo me je!

Džan i Obradović se jako dobro poznaju i više nego uspešno su sarađivali u Fenerbahčeu, gde je Turčin radio kao pomoćnik trofejnom treneru.

Međutim, potez kojim je bivši pomoćnik iskazao poštovanje glavnom treneru koji ga je naučio mnogo čemu, nije se dopao Erginu Atamanu.

Informer

Željko Obradović i Erdem Džan

Kontroverzni strateg je ovoga leta napustio Tursku i zaputio se u Atinu gde će predvoditi ambiciozni projekat Panatinaikosa.

Kao navijač Efesa, Erdem Džan je javno poljubio ruku treneru Željku Obradoviću koji je bio rival Anadolu Efesu, što me je malo zabolelo. Na primer, veoma poštujem Ajdina Orsa, ali ne bih javno poljubio ruku učitelju dok on predvodi protivnički tim - rekao je Ataman u razgovoru za "NTV".

U nastavku je objasnio i da nije zadovoljan odlukom uprave bivšeg kluba da na mesto glavnog trenera postave Džana koji je vodio Turk Telekom prošle sezone, a ne Atamanovog pomoćnika Jakupa Sekizkoka.

Informer

Jakup Sekizkok

Veoma poštujem Džana, ali bih voleo da je Jakup Sekizkok dobio šansu u Efesu. Po mom mišljenju, trener Jakup je zaslužio ovu šansu - istakao je selektor turske reprezentacije.