Autor: Informer.rs

26.10.2023.

13:24

Foto: Starsportphoto

Sport

Potvrđeno! Igraće za Srbiju na Olimpijskim igrama! Samo da svi ostanemo zdravi

Oklahoma Siti Tander je u noći između srede i četvrtka po našem vremenu pobedom protiv Čikago Bulsa 124:104 na početku nove sezone u NBA ligi. Aleksej Pokuševski odigrao svega dva minuta, dok Vasilije Micić nije još uvek dobio šansu da debituje u najjačem košarkaškom takmičenju.

Dok čekamo da Micić debituje u NBA, on je odbradovao navijače Srbije. Selektor Svetislav Pešić ne mora da brine, Vasilije Micić želi da igra na Olimpijskim igrama u Parizu. 

- Nadam se da ću igrati. Mislim da je ekipa odlična i mislim da imamo veliki potencijal, samo se nadam da svi ostanemo zdravi - rekao je za RTS nekadašnji MVP Evrolige, a sada ruki u NBA ligi.

Informer

Plejmejker Oklahome nije nezadovoljan jer nije dobio priliku da igra.

- Ovo je nešto što sam znao i pre dolaska ovde, da ću počinjati sa klupe. To je meni u redu jer je sam dolazak u NBA ligu bio moj san. Došao sam u dobru organizaciju, tek je početak, sezone su duge, svašta nešto može da se desi, ali mi je drago što sam ovde - poručio je Vasilije Micić.

Aleksej Pokuševski izlazi iz povrede i nada se da će imati veću ulogu ove sezone. 

- Izlazim iz povrede, potrebno mi je vreme da se vratim u ritam, ali se za sada osećam dobro. Nisam igrao predsezonske utakmice, ali verujem da ću vremenom uspeti da se vratim u rotaciju -  zaključio je Pokuševski i dodao da mu mnogo znači prisustvo iskusnog Vase Micića koji mu je najveća podrška u ekipi.

Bonus video