Autor: Informer.rs

30.10.2023.

19:35

Foto: printscreen Twitter

Sport

Na udaru navijača crveno-belih! Košarkaš okružen policijom stigao na derbi (VIDEO)

U okršaju dva najveća grčka kluba u centru pažnje biće košarkaš Kostas Slukas. Iskusni 33-godišnji plejmejker koji je u dva navrata, ukupno deset sezona proveo u atinskim crveno-belima večeras će biti na drugoj strani. On je prošlog leta odlučio da napusti Olimpijakos i pojača redove ljutog rivala Panatinaikos, što mu navijači nikako nisu oprostili.

Kako bi izbegli moguće incidente i nerede uoči utakmice, Slukas je večeras stigao u pratnji policije na derbi u dvorani "Mira i prijateljstva". Igrač Panatinaikosa je bukvalno pratio kordon policije prilikom ulaska u dvoranu, kao i tokom celog puta do svlačionice u kojoj će bii smešteni gostujući igrači. Uostalom pogledajte u videu kako je to izgledalo: 

Slukas je u prvom mandatu nosio dres Olimpijakosa od 2008. do 2015. godine, da bi potom otišao u Fenerbahče, gde je proveo narednih pet sezona. Ipak, 2020. godine odlučio je da se vrati u Pirej,ali je posle tri sezone i sukoba sa upravom i trenerom Jorgosom Barcokasom odlučio da se preseli u redove "zelenih".