Autor: Informer.rs

14.11.2023.

18:28

Foto: Starsportphoto©

Sport

Makabi zahvalan na gostoprimstvu: Hvala Beograde!

Gigant iz Izraela je odigrao jednu utakmicu za sada u glavnom gradu Srbije, a naredni meč ih očekuje već večeras, kada u "Aleksandar Nikolić" halu dolazi ekipa Olimpijakosa. Iako se prvobitno pojavila informacija da će "ponos Izraela" svoje mečeve igrati na Kipru, oni su se ipak opredelili za poznatu destinaciju i dvoranu u kojoj su igrali regionalnu ABA ligu 2012.

Ekipa Odeda Kataša ove sezone beleži dobre rezultate, uprkos teškoj situaciji u domovini, a nisu zaboravili ni da izraze zahvalnost domaćinu, to jest, gradu Beogradu.

"Košarkaški klub Makabi zahvalan je na toploj dobrodošlici i gostoprimstvu. Hvala Beograde" - stoji na zvaničnom "Iks" nalogu Makabija uz sliku Patrika Koena sa majicom na kojoj je ispisan ovaj tekst.

Trenutno su na učinku od četiri pobede i dva poraza, a očekuju ih dva teška duela u "duplom kolu" Evrolige. Već večeras ih očekuje gostovanje nezgodnog Olimpijakosa, a samo dva dana kasnije u Beograd dolazi Fenerbahče. 

Informer

Zadovoljni uslovima u Beogradu

Prema prvobitnim navodima, Makabi će u Beogradu ostati do početka decembra, ali, ukoliko se situacija u Izraelu ne popravi, period u "izgnanstvu" će se prolongirati.