Autor: Informer.rs

14.11.2023.

19:33

Foto: Starsportphoto

Sport

Laso pred Partizan: Imaju agresivan tim, moramo bolje da skačemo

Nemački tim sutra uveče od 20.30 dočekaće u "Audi domu" izabranike Željka Obradovića. Crno-beli u duel sa Bavarcima ulaze sa učinkom od tri pobede i četiri poraza, dok domaćin ima skor od 2-5. 

Iskusni španski stručnjak svestan je da njegovu ekipu čeka težak zadatak, jer iako će igrati na svom terenu, izvesno je da će Partizan u Minhenu imati veliku podršku sa tribina.

- Znali smo da nas očekuje težak novembar, sa mnogo gostovanja i dva puta pred beogradskim navijačima koji prave dobru atmosferu u Areni. Ali za nas je i dalje značajna prednost što imamo poznato okruženje. Ako budemo bolje skakali na oba koša i manje gubili loptu, to bi nam pomoglo. Partizan ima agresivan tim, ali za naš proces je važno da kroz pobede stičemo samopouzdanje - poručio je Laso pred meč sa Partizanom.

Trener Bajerna se osvrnuo i na zdravstveno stanje u svojoj ekipi. 

- Bonga ima problem sa preponama, tako da nije isključeno njegovo učešće. Što se tiče Obsta, koji ima povredu stopala, to je malo teže, ali nadam se da je Izi dobro i da će Andi biti dobro i ove nedelje - zaključio je španski trener.