Autor: Informer.rs

22.11.2023.

10:53

Foto: Starsportphoto

Sport

Košarkaš otkrio! Bjelica mi je pretio da će me ubiti! (VIDEO)

Džef Tig je jednom prilikom udario Bjelicu, ali sudije nisu reagovale, pa je došlo do konflikta.

- Iskreno, samo sam ga ošamario, bio je baš ljut i rekao mi je da će me ubiti - kroz osmeh se prisetio Tig, gostujući u podkastu „Club 250“.

Amerikanac je igrao tada za Atlantu, a na utakmici protiv Minesote je udario Srbina u lice i pogledao u sudiju ne znajući koja će biti odluka.

- Beli se penzionisao ove godine, svaka mu čast. Ošamario sam ga tokom igre. Bio je to faul, Beli, moj faul. Bilo je neko sra*e na terenu, ukrali su mi loptu i poludeo sam, on mi je bio najbliži i samo sam ga udario - rekao je Tig.

Iako je Tig rekao da je Bjelica penzinisan, to još uvek nije zvanična informacija. Iskoristio je priliku i da pohvali igrača koji je ovog leta potpisao za Crvenu zvezdu.

- Beli, Bjelica… kako god ga zovemo… svaka mu čast na celoj karijeri. Igrao sam sa njim posle u Minesoti i čim sam ušao u svlačionicu rekao mi je "hej, hteo sam da te ubijem, brate. Hteo sam celu porodicu da ti ubijem, nemoj više to da radiš’. Samo ga samo pogledao i rekao "Začepi, je*ote". Shvatio je da se na taj način mi šalimo i posle smo mi bili dobri, ali tada se baš naljutio - oktiro je Džef Tig.