23.11.2023.

13:26

Foto: Starsportphoto

Sport

Šta mogu "večiti" u 10. kolu Evrolige? (ANKETA)

Izabranici Željka Obradovića oslabljeni putuju u glavni grad Turske, pošto u sastavu neće biti Alekse Avramovića, Kevina Pantera i Uroša Trifunovića. Olakšavajuća okolnost im je što ni domaćin nema na raspolaganju celu ekipu. Najveći hendikep tima iz Istanbula je što neće igrati Šejn Larkin, a osim njega neće biti ni Elajdže Brajanta i Tibora Plajsa.

Informer

 

Crno-beli solidno igraju, ostvarili su četiri pobede u devet kola, uz pet poraza, ali i dalje su svi u taboru ovog kluba uvereni da će biti najmanje u top osam, a verovatno i top četiri.

Kad je reč o Zvezdi, ona je nešto slabija. Mnogo utakmica je gubila u samoj završnici, pojačanja se i dalje nisu pokazala i od devet utakmica dobila je tri, a izgubila šest. Sada dočekuje Armani, u čijim redovima igra Nikola Mirotić, čovek kojeg su letos želeli i Crvena zvezda i Partizan. Nakon što je pružio ruku crno-belima, predomislio se uz obrazloženje da neće da deli narod i da želi da nastavi karijeru van Srbije.

Informer

 

U svakom slučaju, momci koje predvodi Janis Sferopulos su blagi favoriti. Pirtom, ekipa se vraća u "Štark Arenu", tako da se očekuje oko 18, 19 hiljada pristalica crveno-belih.