Autor: Informer.rs

04.12.2023.

19:18

Foto: Starsportphoto

Sport

Panter i Anđušić pred Monako: Imaju jak tim, ali idemo na pobedu

Duel sa snažnim "kneževima" biće prvi od dva meča koje očekuje crno-bele ove nedelje, pošto će u četvrtak dočekati i italijanski Armani.  "Parni valjak" u odličnom raspoloženju gočekuje Monako, nakon sjajnog preokreta i pobede u produžetku nad Panatinaikosom prošlog četvrtka. Crno-beli su prošle sezone u oba navrata nadigrali ekipu sa Azurne obale. 

Kapiten regionalnog šampiona Kevin Panter izneo je svoja očekivanja pred okršaj sa trećeplasiranim timom na tabeli. 

- Naša želja je da pobedimo. Kako? Tako što ćemo igrati snažno, držati se plana i igrati hrabro. - kratak je bio Panter. 

Informer

Kevin Panter

Amerikanac se osvrnuo i svog prijatelja u redovima Monaka i njihovu prvu zvezdu Majka Džejmsa, koji je možda igra i najbolju sezonu u svojoj karijeri. 

- On je moj brat, volim ga. Igra dobro već godinama - poručio je kapiten Partizana. 

Njegov saigrač Danilo Anđušić ističe da ekipu čeka težak meč, jer je Monako ove sezone igra kvalitetnu košarku i imaju fantastičnog Džejmsa. 

- Monako ima sjajan tim. Popunjeni su na svim pozicijama, svih 12 igrača mogu da igraju ozbiljnu košarku. Dobro igraju, pogotovo zadnjih mesec i po dana. Nešto su slabije krenuli, ali su uhvatili ritam. Jako opasan tim. Imaju Majka Džejmsa koji igra neverovatnu sezonu do sada. Mislim da možda igra i najbolju košarku u odnosu na poslednjih par godina. Tako da neće biti lako, ali verujem da uz našu dobru igru, koncentraciju i fokus možemo da dođemo do pobede i to je ono što nam je cilj - ističe šuter Partizana.

Anđušić je otkrio i svoje zdravstveno stanje, pošto je imao malih problema sa kolenom.

- Imao sam malih problema sa kolenom, ali verujem da ću sutra biti spreman. Odmorio sam dva dana, odradio terapije i oporavak da se spremim za ovu nedelju, tako da verujem da ću dati sve od sebe - zaključuje Anđušić.