Autor: Informer.rs

19.12.2023.

23:15

Foto: Starsportphoto

Sport

Kampaco: Zvezda ima dobar tim, sada im ne ide, ali će pobeđivati

"Kraljevi" su beogradskoj u Areni razbili crveno-bele sa 72:58, a argentinski plejmejker nije se previše istakao protiv bivše ekipe i postigao je samo tri poena. 

Kampacu je uoči početka meča u Areni priređena srdačna dobrodošlica, pošto su ga navijači grlili i pozdravljali aplauzom i ovacijama.

- Bio je neverovatan osećaj vratiti se ovde. Ljubav i pažnja od strane navijača, neverovatno... Bilo mi je teško igrati utakmicu, ovde sam došao prošle godine istog dana, ali potrudio sam se da uživam u igri. Razgovarao sam i šalio sam se sa bivšim saigračima pre, tokom i posle utakmice i bio sam srećan što ih vidim - rekao je Kampaco.

On se potom osvrnuo i na Zvezdinu ekipu.

- Imaju sjajan tim sa mnogo opasnih igrača koji mogu davati koševe na različite načine. U ovom trenutku im ne ide, ali u pitanju je veoma dobar tim koji igra sa samopouzdanjem na domaćem parketu, međutim morate tako igrati i u gostima. Mnogo se bore i čvrsti su, pobeđivaće utakmice - uveren je Argentinac. 

Kampaco je na kraju još istakao da će mu Beograd zauvek ostati u srcu. 

- Beograd je prelep grad. Ljudi su bili veoma ljubazni prema mojoj porodici i meni. Došao sam ovde samo da igram košarku, ali sam otišao sa mnogo prijateljstava i sjajnih trenutaka. Beograd i sve veze sa ljudima odavde će mi zauvek ostati u srcu - zaključio je Kampaco.