Autor: Informer.rs

29.12.2023.

21:40

Foto: abaliga.com

Sport

Trener Mornara hvali: Željko Obradović je mag, biće spektakl!

Barani ove sezone igraju izuzetno loše i zakucani su na poslednje mesto tabele regionalnog takmičenja sa samo jednom pobedom i 12 poraza.

Uprkos tome, Partizan ih neće podceniti i pristupiće meču maksimalno ozbiljno, željni pobede.

Informer

Mihailo Pavićević

Veliko poštovanje prema sutrašnjim gostima izrazio je trener Mornara, Mihailo Pavićević, koji smatra da u Bar stiže jedna od najjačih ekipa Evrolige.

Otkad je veliki mag Željko Obradović došao na klupu Partizana crno-beli predstavljaju atrakciju gde god da gostuju. Nije izuzetak ni Bar, čak naprotiv. Sigurno će to biti praznik košarke. Dolazi nam jedna od najboljih ekipa u Evroligi, ne samo u AdmiralBet ABA ligi. Želeo bih da svi uživaju u tom spektaklu - rekao je iskusni stručnjak.

Iako su rezultati daleko od povoljnih, nije izostala solidna podrška na svakoj utakmici crnogorske ekipe.

Informer

Željko Obradović

Veselu i sjajnu amtosferu Pavićević očekuje i sutra, a ulogu apsolutnog favorita dodeljuje crno-belima.

- Mi smo ponosni što jedan mali klub godinama svojim sugrađanima i ljudima koji dolaze na utakmice, priređuje jedan veliki spektakl. Na to moramo biti ponosni. Što se same utakmice tiče, o njoj najmanje mogu da govorim. Iluzorno je pretiti Partizanu - objasnio je crnogorski trener.

Jedina pobeda "barskog zlata" usledila je prilikom gostovanja Krke 30. novembra, a domaćini su slavili sa 86:83.

Sa druge strane, Partizan je u poteri za prvim mestom tabele (9 pobeda), ali im trenutno "beži" Crvena zvezda sa 12 trijumfa.