Autor: Informer.rs

05.01.2024.

17:42

Foto: Starsportphoto

Sport

Alimpijević o Simonoviću: Nije se snašao u Zvezdi, možemo da ga vratimo na pravi put!

Stigao je letos Marko Simonović kao veliko pojačanje u Crvenu zvezdu. Nadali su se navijači da će se snaći kao Filip Petrušev pre godinu dana, ali nažalost to nije bio slučaj. Povrede su crnogorskog reprezentativca odvojile od parketa, a kada se vratio nije uspeo da pronađe pravu formu. 

Zbog toga je rastanak bio neminovan i Simonović će do kraja sezone nastupati za Bešiktaš. U Istanbulu ga je sačekalo poznato lice Dušana Alimpijevića koji je spreman da radi sa krilnim centrom i vrati ga na pravi put. 

- Očigledno se Marko nije najbolje snašao u Crvenoj zvezdi, ali nikako ne mislim da je on pogrešio što je došao u Zvezdu ili da je klub pogrešio što ga je doveo. Jednostavno potrebna mu je bila promena sredine, a nama se poklopilo to da nam je baš bio potreban takav tip igrača koji može da igra u reketu. Kockice su se poklopile i mislim da on nama može da pomogne, a i mi njemu - ističe Dušan Alimpijević. 

Informer

 

Siguran je trener Bešiktaša da problema u saradnji sa Simonovićem neće biti posebno što su pre njegovog dolaska u Istanbul razgovarali o svemu. 

- Marko je sjajan momak, razgovarali smo. Dopada mi se njegova radna etika, tu nema nikakvih problema - dodaje strateg Bešiktaša.