07.01.2024.

09:42

Foto: Reuters

Sport

Navija li Jokić za Zvezdu ili Partizan? Evo šta kaže Doužer

On je svojevremeno bio Jokićev saigrač u Denveru, tako da se dosta dobro poznaju. Kada je prešao u Partizan, još više su se zbližili, jer su često pričali o Srbiji i Jokić je pokušao da mu dočara šta ga čeka u glavnom gradu Srbije.

Ono što nikada nismo saznali jeste za koga jedan od najboljih sprskih košarkaša svih vremena navija. Doužer je ostao nedorečen.

Informer

 

- Pitajte njega to. Meni nije rekao. Nadam se da navija za tim za koji ja igram. Znam da voli atmosferu u Srbiji, navijače, košarku, ima samo hvalospeve. Inače smo dosta pričali, kritikovao me je u mnogim aspektima, ali te komentare čuvam samo za sebe - rekao je Doužer za "Mondo". 

On je ranije u više navrata govorio da se često čuju, kako bi jedan drugog izveštavali o dešavanjima u Denveru, odnosno u Beogradu.

- Pričamo često. Nekada on ostane budan da gleda utakmice, nekada ja gledam njegove. Pokušava da me bodri, da me obavesti o svemu što se dešava tamo. Pišem mu poruke često, govorim mu o svemu, nekada mu "dosađujem", ali nam je zabavno - objasnio je igrač crno-belih. 

Informer

 

Ono o čemu je najviše slučao je atmosfera na utakmicama Partizana. Ove sezone, crno-beli drže rekord kada je reč o poseti na evroligaškim mečevima. Drugo mesto drži Crvena zvezda, tako da je evropska košarka u glavnom gradu Srbije spektakl.

- Ispunjena su sva moja očekivanja, sve što sam čuo je baš tako. Sve vezano za atmosferu, košarku ovde u Evropi... Vrlo je uzbudljivo - govorio je pre izvesnog vremena Doužer.