Autor: Informer.rs

10.01.2024.

09:00

Foto: Informer

Sport

Emotivna ispovest doktora koji je spasio život Boriši! Evo kada Simanić počinje da trenira (VIDEO)

Čuveni doktor, koji je uz reprezentaciju od 2001, dobio je specijalno priznanje Košarkaškog saveza Srbije na prazničnoj svečanosti u prestižnom prestoničkom hotelu.

Tu smo iskoristili priliku da porazgovaramo sa njim, a odmah nam je otkrio lepe vesti po pitanju Borišinog stanja.

- Teška i driljiva godina je iza mene. Ovo sada je vreme zadovoljstva što se tiče svega što je zadesilo Borišu, jer njegovi nalazi sada omogućavaju da na neki način krene sa uvodom u fizičku aktivnost i da polako, ali sigurno, krene put sportskog oporavka - kaže Radovanović.

Doktor je potom otkrio šta mu je ostalo urezano u sećanju posle celog haosa koji je prošao sa Borišom u Manili.

- Zaista je bilo ozbiljno, ali jednostavno ako govorimo o mojoj reakciji to je sastavni deo mog posla. Najvažnija stvar je što smo dijagnozu postavili na vreme i što sam se izborio da ga leče kako treba i da odrade operacije onda kada to treba. Nije bilo lako ni obezbediti krv, ali kada je sve to prošlo... Znate, Bori[a je tih, miran, trpeljiv momak. Kada smo se vozili do aerodroma u Manili sanitetskim kolima, pa posle u avionu kad smo bili i kada je iz zadnjeg dela aviona gde je odmarao otišao napred kod saigrača, on mene gleda i kaže: Vratiću se ja. To mi je najlepši utisak sa celog putovanja - ispričao je doktor uz mnogo emocija.