Autor: Informer.rs

16.01.2024.

12:47

Foto: Starsportphoto

Sport

Najnovije kvote! Ko će biti MVP Evrolige!? Panter u TOP 10, bivši as Zvezde neprikosnoven!

Reprezentativac Bugarske i bivši košarkaš Olimpijakosa Saša Vezenkov izabran je za najkorisnijeg igrača elitnog takmičenja u sezoni 2022/2023, a omaleni Argetinac je "već viđen" kao njegov naslednik.

Napravio je Kampaco sjajan potez vraćanjem u slavni španski klub jula prošle godine, sa kojim je po odlasku iz Zvezde, potpisao četvorogodišnji ugovor.

Već po njegovom dolasku u Beograd, započete su priče o eventualnom povratku, no, Kampaco ni sam nije znao ništa do krajnjeg roka, kada je ipak odlučio da napusti prestonicu Srbije i vrati se u Madrid u kom je već igrao pet godina. 

Informer

Kvota da Kampaco osvaja laskavu titulu ove sezone je 2,75 i ubedljivo ćete najmanje novca dobiti ukoliko se kladite na njega.  Beleži ove sezone u proseku sjajni as 12,2 poena, 3,1 skokova i sedam asistencija i lider je tima koji je na prvoj poziciji Evrolige.

Dominira nekadašnji košarkaš Denvera na svakom meču, konstantan je, pa ne čudi što je neprikosnoven u borbi za titulu.

Informer

Primera radi, Majk Džejms, as Monaka, drugi je u ovoj trci, a na 100 uloženih dinara na njega, dobili bi 500. 

Informer

Kapiten Partizana, Kevin Panter, nalazi se na devetoj poziciji. Kvota na ljubimca "grobara" i nekadašnjeg košarkaš Crvene zvezde, iznosi 26 i nema sumnje da bi navijači crno-belih najviše voleli njega da vide kako prima nagradu namenjenu najboljem.

Informer

Amerikanac beleži prosečno 14,2 poena, 2,5 koševa i 2,2 aistencije, motor je tima Željka Obradvovića i kada je on u elementu, retko koja ekipa u Evroligi može da se nosi sa "parnim valjkom".

Još jedan nekadašnji igrač večiktih rivala, Matijas Lesor, blista u dresu grčkog Panatinaikosa i trenutno je na visokoj petoj poziciji.

Odlučio je Lesor da crno-beli dres zameni na početku sezone zelenim tima iz Atine, odlično mu ide, a to smatraju i kladionce.

Informer

Ukoliko se pak opredelite da njemu ukažete poverenje, treba da znate da je kvota na čoveka koji Partizan smatra drugom kućom čak 19.

Sjajni Francuz ove sezone u prosku beleži 13,8 poena, 5,8 skokova i 0,9 asistenica.