Autor: Informer.rs

16.01.2024.

12:03

Foto: printscreen

Sport

Strašna tuča! Crnogorac zakuvao, po ga Rumun brutalno davio (VIDEO)

U centru frke našao se košarkaš iz Crne Gore, igrač Krajove, Goran Martinić. U finišu meča, usred igre, na njega je nasrnuo Blaj Vonesku, igrač Mureša, pošto ga je nekoliko sekundi ranije Crnogorac udario šakom u lice. Rumun mu nije ostao dužan, uhvatio ga je mučki za vrat i počeo da davi, pa je nastao totalni haos na parketu.

Dok su saigrači jednog i drugog pokušavali da ih urazume i razdvoje, oni su završili na podu, brutalno udarajući jedan drugog. Igrači dva tima, kao i redari, na jedvite jade su uspeli da ih razdvoje, pa su oni nastavili verbalno da se prepucavaju. Kada su se strasti smirile, na scenu je stupio sudija, pa su usledile oštre sankcije. Pet igrača je momentalno suspendovano: Martinić, Blaj Voinescu, Santa, Engi Rosenfeld i Agape, a utakmica je nekako privedena kraju.

Rumunski mediji prenese da su Martinić i Voneksu svađu nastavili i u svlačionici, ali da je ostalo na tome, nije bilo novog pesničenja nakon utakmice.
 

Inače, Martinić je u Krajovu stigao 2017. godine i to baš iz ekipe Mureša, kada je bio jedan od najboljih košarkaša u Rumuniji.

Ako nekoga interesuje rezultat, Targu Mureš je pobedio sa 84:70 i trenutno je treći na tabeli tamošnjeg šampionata sa 25 bodova nakon 15 odigranih utakmica. Krajovi je ovo bio četvrti uzastopni poraz, pa je sedma na tabeli šampionata.