Autor: Informer.rs

17.01.2024.

21:02

Foto: Starsportphoto

Sport

Reči koje kidaju dušu: Jedan život imam i hoću da uživam... (VIDEO)

Tim rečima je prošlog leta u podkastu autora Ivana Minića proslavljeni srpski košarkaš Dejan Milojević opisao svoju karijeru.

Osim Beovuka, FMP-a i Partizana igrao je za Budućnost iz Podgorice, za špansku Pamesu iz Valensije i Galatasaraj iz Istanbula.

Ispričao je kako je birao gde će da igra.

- Otišao sam u Valensiju, da bih više igrao, tamo je bio Vule Avdalović, ali i lepši je život. Moja porodica je živela lepše, mi smo živeli lepše, iako smo zaradili manje para. Da sam otišao u CSKA... Onda bih iz CSKA mogao da odem ne znam gde, gde god hoću. Ali ja sam iz Valensije otišao u Galatasaraj, jer je i Istanbul divan grad. Meni je zato bilo super. Opet sam birao da živim lepo – ispričao je Milojević.

Od 2021. bio je u stručnom štabu Stiva Kera u Golden stejt Voriorsima, klubu iz San Franciska.

- Sad u Americi ja sam u San Francisku, a ne... Ne znam gde. I to možda, ne možda, to sigurno ne treba tako ako gradiš karijeru. Ali mene nije bilo briga, jer imam jedan život i gledam uživam u svim aspektima života! Mislim da nećeš raditi dobro posao, ako nisi zadovoljan svojim životom - uz karakterističan i neodoljiv dečački osmeh dodao je Milojević.