Autor: Informer.rs

17.01.2024.

21:07

Foto: Starsportphoto

Sport

Srceparajuće poruke navijača, ne mogu da veruju da Milojevića više nema

Srbija je u šoku! Od proslavljenog srpskog košarkaša i trenera opraštaju se naši i svetski košarkaši, treneri, klubovi, navijači....  

Milojević je rođen 15. aprila 1977. godine u Beogradu. Sjajnu košarkašku karijeru je počeo u Beovuku, potom je igrao za FMP, Budućnost, Partizan, Pamesu, Galatasaraj i ponovo Partizan. Sa reprezentacijom SR Jugoslavije bio je prvak Evrope 2001. godine. Kao trener Dejan Milojević je radio u Megi, Budućnosti, a od 2021. godine je bio u Golden Stejtu.

Ljubitelji košarkaše u Srbiji ne mogu da veruje da više nema Miloja. 

"Imao sam 23 godine kada je Miloje došao u nasš Partizan. Znači, u tom trenutku sam imao mnoge godine i utakmice odgledane iza sebe. Evo sada nakon skoro 20 godina od tada mogu slobodno da kažem da nikada ni jedan košarkaš Partizana nije bio toliko voljen i obožavan kao Dejan Milojević" - poručio je jedan navijač crno-belih.


"Kakva veličina je Deki Milojević, ne znam šta da kažem, sila je bio. Bukvalno Mega bi trebala da promeni ime u Dejan Milojević, koliko je bio bitan. Počivaj u miru".

"Očekivao sam te na klupi reprezentacije i mislio da ti tenk ne može ništa. Velika tragedija. Počivaj u miru, Dejane. Saučešće porodici Milojević", poručio je jedan od zvezdaša.