Autor: Informer.rs

17.01.2024.

22:35

Foto: Starsportphoto

Sport

Bol, agonija! Košarkaški svet u šoku, tuguje za srpskim trenerom

Milojević je srčani udar doživeo na timskoj večeri u restoranu u Solt Lejk Sitiju, uoči utakmice između Jute i njegovog Golden Stejta. Nadala se Srbija, ceo sve da će pobediti, da će dobiti najvažniju utakmicu, ali da stvari ne idu u dobrom smeru nagovestila je NBA liga kada je odložila utakmicu zbog Milojevićevog stanja. 

Nakon što je hitno operisan stručni štab Voriorsa je gotovo sve vreme bio uz njega u bolnici. Nažalost, srce nije izdržalo. 

Ceo košarkaški svet se oprašta od Milojevića. Golden Stejt se odmah oglasio:

"Apsolutno smo skrhani iznenadnim odlaskom Dejana Milojevića. Ovo je šokantan i tragičan udarac za sve koji su povezani sa Voriorsima i neverovatno težak period za njegovu porodicu, prijatelje i sve nas koji smo imali neverovatno zadovoljstvo da radimo sa njim. Tugujemo sa i za njegovom suprugom Natašom i njihovom decom Nikolom i Mašom", napisao je Golden Stejt na društvenim mrežama.

Oglasio se i Denver i poručio da je uz porodicu prižeminulog trenera i Golden Stejt.

"Počivaj u miru, Dejane, poručili su iz Bajerna.

Olimpijakos se oprostio od Milojevića!

"Košarkaški klub Cibona primio je tužnu vest kako nas je napustio Dejan Milojević. Izražavamo iskreno saučešće poriodici i bližnjima, a tugu delimo s celom košarkaškom zajednicom.  Počivao u miru", poručila je Cibona.

Tu je i Monako, našeg Saše Obradovića.