Autor: Informer.rs

18.01.2024.

08:34

Foto: ATA Images

Sport

Svetislav Pešić neutešan! Otkrio detalj o Milojeviću koji će zauvek pamtiti: Kouč, šta se čeka, tu sam!

Srpski sport pretrpeo je nenadoknadiv gubitak odlaskom legendarnog Dejana Milojevića, a selektor "orlova" Svetislav Pešić nije mogao da dođe sebi nakon tragičnih vesti.

"Ne znam šta da kažem, kada sam čuo ostao sam šokiran,Iskreno, nikada ne bih pomislio za njega da bi ovako nešto moglo da mu se dogodi. On je bio tako jak čovek, u svakom smislu"-  rekao je Pešić za Mozzart Sport.

Informer

Otkrio je proslavljeni stručnjak da će zauvek pamtiti detalj sa Evrobasketa, koji najbolje opisuje kakav je sportista i čovek bio Milojević.

"Sećam se, kada bismo imali problema na skoku i okrenem se ka klupi i pitam da li neko može da uhvati neku loptu, a on se odmah javlja: 'Kouč, šta se čeka, tu sam'. To je bio Dejan Milojević".

Informer

Bio je mladi košarkaški stručnjak poštovan i cenjen u rodnoj zemlji, ali i u Evropi i NBA ligi.

"Sve što je postigao u životu, postigao je velikim radom. Jedan je od najzaslužnijih za projekat Mege i njegov uspeh, to mora da se istakne. Veliki broj igrača je kod njega stasao, to dovoljno govori o njemu i njegovom trenerskom radu. Izrazio bih najdublje saučešće porodici i prijateljima"- poručio je Svetislav Pešić.