Autor: Informer.rs

18.01.2024.

14:20

Foto: Starsportphoto

Sport

"Tragedija! Moj igrač"! Tanjević slomljen zbog smrti Milojevića

Čuveni košarkaški stručnjak iz Crne Gore, Bogdan Tanjević (76), dirljivim rečima oprostio se od Dejana Milojevića, koji je preminuo u Solt Lejk Sitiju od posledica srčanog udara.

Popularni Boša i Milojević sarađivali su zajedno 2001. godine u podgoričkoj Budućnosti, u timu koji je osvojio duplu krunu u prvenstvu Jugoslavije.

Informer

Tanjević je na društvenoj mreži "X" ostavio bolnu poruku povodom Milojevićeve smrti.

"Koliko god je bio veliki igrač i veliki trener, bio je još više veliki čovek. Pošten i razuman, okrenut prema budućnosti svoje drage porodice... Tragedija i tuga u srcima svih koji su ga poznavali. Moj igrač 2001. godine iz Budućnosti. Slava mu", napisao je Tanjević.

Informer

Od Milojevića su se prethodno oprostili brojni košarkaški i sportski asovi, među kojima su Duško Vujošević, Bogdan Bogdanović, Boban Marjanović, Greg Popovič, Saša Obradović, NBA liga, kao i mnogi ljudi koji su ga cenili i poštovali.

Dejan Milojević preminuo je u sredu od posledica srčanog udara. Njemu je pozlilo na večeri, hitno je prebačen u bolnicu, ali nekoliko sati kasnije stigla je tragična informacija da je izgubio bitku.