Autor: Informer.rs

19.01.2024.

23:25

Foto: Starsportphoto

Sport

Suze same naviru! Golden Stejt se na srpskom oprostio od Dekija (VIDEO)

Srpski trener i nekadašnji košarkaš bio je više od dve godine u redovima Voriorsa, gde je radio kao pomoćni trener Stivu Keru, specijalizovan za rad sa centrima.

Donosio je dobru atmosferu na treninge i utakmice, svi su ga obožavali i teško im je pao iznenadni odlazak Dekija od posledica srčanog udara.

Dok je bio u bolnici odložen je meč sa Jutom, a potom i onaj protiv Dalasa koji je trebalo da bude odigran u noći između subote i nedelje.

Potom je na velelepnoj dvorani Golden Stejta u San Francisku osvanula ogromna fotografija Milojevića sa crnom pozadinom na kojoj je ispisano njegovo ime i prezime.

Sada se veliki klub na divan način još jednom oprostio od sjajnog trenera i još boljeg čoveka.

"Zauvek naš brat, zauvek naš brate", piše iznad snimka, dok je "brate" napisano na srpskom.

Video traje više od minut, a počinje Milojevićevom pričom o poslu koji je mnogo voleo.

- Upoznaš mnoge ljude i deliš znanje sa mnogim ljudima. Kada vidiš stvari koje pokušavaš da uradiš i kada neko napreduje, to je sjajan osećaj i zabavan posao. Stvarno volim svoj posao - govorio je Miloje.

Prvi trener Golden Stejta Stiv Ker imao je posebno emotivno izlaganje.

- Voleo je ovaj sport, voleo je ljude. Voleo je da se smeje i svaki dan je donosio radost i pozitivnost koja je zarazna - rekao je Ker.

U videu potom sledi snimak kako se Milojević prepoznatljivo smeje, zatim njegove slike u dresu Partizana i sa porodicom, a na kraju na srpskom piše "brate".