Autor: Informer.rs

03.02.2024.

15:34

Foto: printscreen Twitter

Sport

Partizan brutalno pokraden u Bolonji! Ključan momenat utakmice neregularan! (VIDEO)

Doživeo je Partizan težak poraz na gostovanju Virtusu budući da su crno-beli imali meč u svojim rukama. Ipak, nervoza u finišu meča uticala ja ne to da se domaći tim raduje u Bolonji nakon preokreta, ali i brojnih sudijskih grešaka koje su obeležile čitavu utakmicu. 

Vodili su Virtus i Partizan pravu borbu tokom 40 minuta, a nakon sjajne košarkaške predstave ostaje žal što je ključan momenat "režirao" sudijski trojac. Naime, u finišu meča kada je Aleksa Avramović izvodio loptu Kordinije je uspeo da mu je ukrade i poentira za izjednačenje. 

Sporan momenat desio se na samo dva minuta pre kraja. Avramovićevu grešku pokušao je da ispravi Kevin Panter, kapiten Partizana bacio je loptu iz auta nazad na parket, a van granica igrališta u tim momentima bio je Kordinije. Francuz je pokupio loptu i poentirao...

Sporan momenat možete videti na 2:30. 

Grešku sudija niko u dvorani nije primetio, čak ni košarkaši Partizana zbog čega nije bilo osnova da se pregleda snimak. Uprkos tome crno-beli su imali šansu da dođu do trijumfa, ali je usledila nova greška, ovoga puta Pi-Džej Doužera.