Autor: Informer.rs

06.02.2024.

17:42

Foto: Starsportphoto/Profimedia/informer

Sport

Bože sačuvaj! Prve reči kuma Nemanje Bjelice čiju je ženu pomenuo Petković!

Bivši fudbaler Nikola Petković osumnjičen je da je napao košarkaša Nemanju Bjelicu u jednoj  beogradskoj dečijoj igraonici.

Petković je u svom prvom obraćanju javnosti, pomenuo je i kuma našeg nekadašnjeg reprezentativca, Savu Lešića, a tom prilikom je izneo navode zbog čega se Nemanja Bjelica razvodi.

- N.B. se ne razvodi zbog mene, već zbog toga sto je bio u emotivnoj vezi sa svojom kumom Majom Lešić, ženom svog najboljeg druga i kuma Save Lešića.  Inače, Maja Lešić je bila najbolja drugarica njegove bivše žene, koja se u medijima provlači kao neki loš primer. Njih je na delu dok su letovali zajedno sa decom uhvatio kum i najbolji drug dotičnog. Mirjana Bjelica i ja se tada nismo poznavili tako da ja nisam uticao na razvoj događaja i njihov razvod. Bivša supruga N.B. je jedna divna majka i žena maksimalno posvećena svojoj deci i to svi znaju. Ona je trpela fizičko i psihičko nasilje, ali se borila da spase porodicu zbog dece dok svoju kumu i najbolju drugaricu nije zatekla u svom krevetu. Dalje ne bih komentarisao “čoveka” koji je mogao da pogleda ženu svog kuma i najboljeg druga. - rekao je nekadašnji igrač Crvene zvezde.

Tim povodom se oglasio i Sava Lešić koji je odmah demantovao Petkovića.

Informer

- Bože sačuvaj! Zatečen sam stvarno. Ne mogu da poverujem. Evo od vas prvi put čujem za tako nešto. Ne znam stvarno odakle Petkoviću ideja i potreba da spominje mene i moju porodicu. To su takve gluposti i neistine. Bože sačuvaj! Priča da Nemanja i ja nismo dobri, tu nema jedne jedine reči istine - rekao je Lešić za Republiku.

Dodao je da još uvek ne veruje šta je pročitao i da ništa od fudbalerovih reči nije istina.

-  Ja i dalje ne verujem šta sam čuo i pročitao. Moraću da popričam sa Petkovićem da mi objasni odakle mu potreba da moju porodicu spominje takvim neistinama. Ne znam šta bih vam više rekao, kad nemam o čemu da pričam jer to nije istina - podvukao je on.