Autor: Informer.rs

10.02.2024.

12:41

Foto: Starsportphoto

Sport

Nepravde su česte! Miško Ražnatović: Dejana su izdvajale neke druge osobine!

On  je prvo uputio podršku porodici Milojević, a zatim je Dejanov odlazak nazvao nepravdom.

- Draga porodico Milojević, poštovani prijatelji, iako su prošle duge i teške tri nedelje, ne mogu da shvatim i prihvatim da ću vam se obratiti sa ovog mesta tužnim povodom. U svetu u kojem živimo, nepravde su česte, sa njima se ne možemo pomiriti, Dejanov odlazak je najveći od njih. Dejan je bio jedan od stotine igrača koje sam zastupao, verovatno bolji od nekih drugih. Izdvajale su ga neke druge osobine zbog čega sam ga posle kraja karijere želeo pored sebe - rekao je Miško.

Informer

Nije se tu zaustavio, nastavio je na emotivan način da priča o svom velikom prijatelju. 

Zato je postao trener, to je jedan od najbolji poteza koji sam napravio u životu. Imali smo jednu jedinstvenu i veliku ličnost. Dobio sam istinskog prijatelja čije sam mišljenje uvažavao, usuđenjem se da kažem da smo iz svih razmena mišljenja svi izlazili bolji. On je bio i moj najveći kritičar. On se menjao posle mojih kritika i saveta, kao i ja nakon njegovih. Spajala nas je ljubav prema košarci. Srbija, Evropa, svet, imali su trenere koji su osvojili više trofeja od Dejana, ali ne postoji niko ko je u tako kratkom vremenu izbacio toliko novih igrača, koji su pre dolaska kod njega bili početnici - naglasio je Milojević.

Podestimo, Dejan Milojević je preminuo 17. januara u San Francisku. Njegova sahrana će se održati 12. februara na Novom bežanijskom groblju.