20.02.2024.

05:56

Foto: Tanjug

Sport

Hit scena! Bivši košarkaš Partizana završio u kvizu!

Pomenti košarkaš bio je deo ekipe Partizana u sezoni 2022/2023, kada su crno-beli osvojili titulu u ABA ligi i igrali četvrtfinale Evrolige. Nakon toga je Egzum prešao u NBA i Dalas Maverikse. 

U pomenutom kvizu pitanje je glasilo: "Kako se zove australijski košarkaš koji je 2022. godine pojačao Partizan"? Ponuđeni odgovori su bili Frančesko Endum, Dante Egzum i Đovani Entrum. 

Voditelj Jovan Memedović je dobacio: 

Informer


- Nećemo da se brukamo - rekao je Memedović.

Takmičarka je znala odgovor, nije se obrukala, pa je objasnila kako je došla do njega i pomenula navijače crno-belih:

"Puštaju pesme od Magazina sad smo sami ja i Dante i ova komedija što smo bili mi", rekla je tragačica. 

Pogledajte scenu!

Dante je igrao u NBA za Jutu i Klivlend pre nego što je 2021. godine došao u Evropu, a nakon Barselone i Partizana vratio se u Ameriku. 

Inače, pre nekoliko dana u hrvatskoj verziji pomenutog kviza završila je Jelena Ristić, pa je Novak Đoković bio u čudu jer takmičari nisu znali za koga se udala.  Prethodno je jedan takmičar usred kviza pričao o Nikolu Mirotiću koji je letos bio nadomak Partizana. Pre nekoliko godina je jedan takmičar podigao pravu buru jer je rekao da navija za Zvezdu i Partizan. Pitanje je bilo na kojoj adresi je stadion FK Partizan, a nakon što je tačno odgovorio Humska 1, voditelj Jovan Memedović pitao ga je za koga navija. 

- U košarci sam navijao za Partizan, dok u fudbalu navijam za Zvezdu - rekao je takmičar, pa se našao na udaru navijača.