10.03.2024.

22:25

Foto: Starsportphoto

Sport

Sferopulos posle ubedljive pobede: U košarci kao i u životu, ništa nije poklonjeno

Crveno-beli su večeras u "Pioniru" deklasirali ekipu Krke sa 110:57 u 22. kolu regionalnog takmičenja i tako se dodatno učvrstili na liderskoj poziciji sa skorom 19-3. 

Grčki stručnjak je čestitao svojim igračima na odličnoj igri i istakao da je to posledica ozbiljnog rada. 

- U košarci je kao i u životu ništa nije poklonjeno. Nikad ne možete znati rezultat pre dolaska na igru, a za nas, bitno je kako smo pristupili igri. Videli ste razliku, možete razumeti da smo odigrali ozbiljno, nismo potcenili protivnika, znali smo da će se boriti jer žele da ostanu u ligi. Čestitam igračima - rekao je Sferopulos.

Informer

Džavonte Smart sa 24 poena predvodio Zvezdu protiv Krke

Grk se posle meča osvrnuo i stanje povređeniih Miloša Teodosića i Nikole Topića, koji su već duže van terena, kao i na Treja Tompkinsa, koji zbog povrede nije dobio ni priliku da debituje  

- Oni su u periodu rehabilitacije, oni će trenirati još više i kad nam doktor da pravo da igraju s timom, oni će trenirati s timom. Trenutno, oni jačaju svoje telo, mišiće, na mestima gde treba. Topić jača koleno, Teodosić jača zglob, Tompkins oko kolena i oni treniraju individualno, ići ćemo korak po korak dok ne dođe do timskog treninga. Onda će oni igrati - dodao je Sferopulos, koji nije mogao da precizira kada ćemo pomenuti igrači ponovo na teren.