19.03.2024.

18:29

Foto: EPA Images

Sport

Beograd je ovih dana košarkaški centar Evrope! Atinski "zeleni" moraju u Železnik!

Podatak za ponos domaćih ljubitelja košarke, ali i noćna mora za operativce svih klubova koji već jesu, ili će uskoro biti gosti Beograda. Partizan večeras od 20.30 dočekuje Baskoniju u ključnom meču kada je u pitanju ishod borbe za plasman u plej-in. Nekih 30 minuta ranije u dvorani "Aleksandar Nikolić" Makabi dočekuje Asvel, a to donosi operativni problem ekipi Panatinaikosa.

Informer

detalj sa utakmice Makabi - Crvena zvezda

Crvena zvezda sutra (20.mart) dočekuje atinske "zelene", pa su zbog zauzetosti "Beogradske arene" i dvorane "Aleksandar Nikolić" puleni Ergina Atamana prinuđeni da večerašnji trening odrade u dvorani u Železniku, prenosi portal Mozzart sport. Imaće košarkaši Panatinaikosa priliku da "osete obruče" i u "Areni", ali tek na dan utakmice kada bude zamenjen parket i sva klupska obeležja kako bi sve bilo spremno za utakmicu Crvene zvezde.

Informer

atmosfera pre meča Partizan - Real Madrid

Već do četvrtka, 21. marta parket i obeležja u "Areni" biće ponovo zamenjeni za utakmicu Partizan - Real Madrid (20.30). Ludu sedmicu u Beogradu kompletiraće meč između Crvene zvezde i Virtusa u petak 22. marta od 19 časova. Makabi u 31. kolu gostuje Bajernu u Minhenu pa problem sa zauzetim dvoranama ne bi trebalo da se ponovi. Jedno je sigurno, nije lako biti zadužen za pripremu parketa "Beogradske arene" ovih dana!