26.03.2024.

11:07

Foto: Starsportphoto

Sport

Ovo morate da vidite! Miljenik "grobara" obožava Beograd i navijače Partizana!

Baskonija je nedavno gostovala u Beogradu, gde je poražena u duelu sa crno-belima (87:83). Upravo je Moneke pozdravljen aplauzima "grobara", što baš i nije čest slučaj kada su u pitanju igrači protivničkih ekipa. Na društvenim mrežama traje kampanja navijača crno-belih, u kojoj ga pozivaju da im se od sledeće sezone pridruži i obuče dres aktuelnog šampiona ABA lige.

Informer

 

Zanimljivo, krilni košarkaš ima svoj kanal na "jutjubu", na kojem sa pratiocima deli interesantne momente iz svog života i karijere. Nedavno je objavio video u kojem je opisao kako mu je protekao dan uoči i nakon odmeravanja snaga sa "parnim valjkom". Za domaće ljubitelje košarke svakako izuzetno zanimljiv sadržaj, s obzirom na to da Moneke na više mesta pohvalno govori o ljudima u Srbiji i ističe njihovu ljubav prema košarci. Posebno ističe atmosferu u "Beogradskoj areni".

- Utakmica je bila neizvesna, na kraju je publika bila ta koja je napravila razliku. Zbog toga kadrove sa meča nisam želeo da kvarim mojim glasom, kako biste mogli da čujete u kakvoj atmosferi se igralo - objasnio je Moneke u delu videa nakon kadrova sa meča.

Na samom kraju i još jedno iznenađenje za sve ljubitelje košarke, a to je najava intervjua sa još jednim ljubimcem "grobara".