Autor: S. M.

11.04.2024.

10:44

Foto: Starsportphoto©

Sport

Zvezda otpisana kao nikad! Kvota na Efes samo pada, ludilo među "grobarima" i "delijama"

Ovaj meč je za crveno-bele potpuno beznačajan jer su se odavno oprostili od plasmana u dalje takmičenje, dok Efes mora da slavi za prolaz dalje.

Ipak, sudbina je tako htela da bi trijumf crveno-belih doneo šansu Partizanu da ipak prođe u plej-in, ukoliko potom dobije Valensiju (petak, 20.30, Sport klub 1).

U pobedu Zvezde, ipak, retko ko veruje, a kako se meč približava kvota samo pada. Trenutno na pobedu Efesa iznosi samo 1,09, dok je na trijumf Zvezde 6,10.

Ne pamti se da su crveno-beli ovako žestoko bili otpisani, a otpisali su ih i trener crno-belih Željko Obradović i predsednik kluba Ostoja Mijailović.

- Imamo tu utakmicu u Evroligi, a nakon toga nas čeka Igokea, izgubili smo od njih u Beogradu. Moramo da iskoristimo naredni period da se što bolje spremimo za ono što nas čeka u plej-ofu ABA lige - poručio je Željko Obradović pre nekoliko dana, jasno stavljajući do znanja da ne računa na pomoć Zvezde.

Najluđe je, kao i obično, na društvenim mrežama. "Grobari" i "delije" ne prestaju sa prepucavanjima, ali i kvalitetnim šalama.

Jedan nalog iza kojeg je osoba koja navija za Zvezdu je čak objavio tiket na kojem se kladi na najgori mogući scenario po Partizan - da crveno-beli slave, ali da onda crno-beli u krcatoj Areni izgube od Valensije.

Sa druge strane, veliki broj navijača Partizana navodi da za Zvezdu neće navijati, a jednog je iznervirala i izjava Alekse Avramovića da polaže nade u Crvenu zvezdu.

Podsetimo, za razliku od Zvezde, Partizan će na svom meču sutra biti favorit sa kvotom 1,14, dok je na trijumf Valensije 5,20.