21.04.2024.

19:12

Foto: Starsportphoto

Sport

Igrao za Partizan, a usput radio kao konobar i instruktor! Šok ispovest nekadašnjeg asa crno-belih!

Bivši krilni igrač Partizana i Crvene zvezde gostovao je kod bivšeg srpskog košarkaškog  reprezentativca Mileta Ilića u podkastu "Jao Mile" i tom prilikom je otkrio da je dok je branio boje "parnog valjka" radio još neke poslove kako bi zaradio dodatni novac.

Nastupao je Novosađanin od 2007. do 2010. godine u dresu kluba iz Humske, a pored iscrpnih treninga i utakmica, košarkaš je radio kao konobar i instruktor kajta na Adi Bojani.

- Ja dok sam bio košarkaš Partizana, držao sam časove "kajt surfinga" na Adi Bojani. Znao je tu poneko, ali nisu verovatno baš svi znali. Držao sam časove, sedeo sam u vodi po ceo dan. Pritom, samo zbog fore, otišao sam tamo kod tog druga, naučio sve sam, kod Miljana Boškovića "kajtlup". To je poznato, svi Beograđani tamo uglavnom letuju koji su u tom fazonu. Tamo sam držao časove, radio u kafani, radio nabavke, a pritom idem služim goste i igram u Partizanu - "Dobar dan! Izvolite, šta ćete popiti?" Pa neko provali, pa pita je li ovaj normlaan, o čemu se radi - objasnio je Milošević.

Istakao je da je uživao u tome i da je baš iz tog razloga odlučio da prihvati taj poziv. 

- A j**i ga, to me radilo. Mislim da sam dosta društven i da volim sa ljudima da provedem vreme. Nekada se i umorim od svega toga. Ali volim taj momenat ugošćavanja. Kao klinac sam organizovao roštilje na vikendici, trudio se oko svih kada dođu, verovatno imam nešto u sebi, da mu ugodim da bude lepo i na kraju uzmem neke pare od toga i eto - istakao je on u podkastu "Jao Mile".

Nakon mandata u Partizanu, Milošević je prešao u tabor Crvene zvezde i jedan je od retkih košarkaša koji su se u svojoj karijeri odlučili da osete obe boje dresa. 

Osim za "večite" rivale, nakadašnji krilni igrač nastupao je u Vojvodini i Budućnosti iz Crne Gore. On je deo karijere proveo u Mađarskoj nastupajući za Solnok, Debrecin i Falko Sombatelj, u Makedoniji je nosio dres Karpoš Sokola, a u Španiji je igrao za Sevilju.