01.05.2024.

23:14

Foto: Starsportphoto

Sport

Janakopulos udario na Boltauzera: Sledeći put umesto parfema, ukradite naočare

Kontroverzni gazda grčkog kluba ne može da se smiri posle poraza svog tima od Makabija u trećem meču plej-ofa Evrolige (85:83). Izraelska ekipa time je povela sa 2-1 u seriji i ima šansu da već u četvrtak, eventualnom pobedom izbori mesto na fajnal-foru.

Janakopulos je od početka serije nezadovoljan suđenjem, a sve je dostiglo vrhunac na poslednjoj utakmici u Beogradu, kada su arbitri dve sporne odluke doneli na štetu "zelenih". Vlasnik PAO je odmah posle meča psovao sudije, te prozvao i čelnike Evrolige.

Grk se tu nije zaustavio da se sada na tapetu našao i slovenački sudija Matej Boltauzer, koji je se nedavno našao u centru skandala zbog krađe parfema na aerodromu "Nikola Tesla".

- Sledeći put bi možda trebalo da, umesto parfema da prikrijete svoj smrad, ukradete naočare kako biste bolje videli - napisao je Janakopulos na svom Instagram profilu. 

Informer

Nema sumnje da će disciplinci Evrolige reagovati i kazniti vlasnika Panatinaikosa, baš kao što su to nedavno učinili i sankcionisali trenera "zelenih" Ergina Atamana zbog kritikovanja sudija.