03.05.2024.

23:52

Foto: Starsportphoto

Sport

Novi detalji! Evo kad je Đurović prijavio nestanak sina koji je pronađen mrtav!

Poznati stručnjak dobio je u toku današnjeg dana najstrašnije moguće vesti - njegov sin Nebojša (49) pronađen je mrtav oko 14 časova na Bežanijskoj kosi, tačnije u Rajkovoj šumi!

Informeru je potvrđeno da je policija izašla na lice mesta, kako bi obavila uviđaj, a daljom istragom utvrdiće se okolnosti pod kojima je došlo do tragedije, kao i tačan uzrok smrti.

Ono što je poznato jeste da na telu nisu pronađeni nikakvi tragovi nasilja, odnosno fizičkih povreda. Takođe, Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju tela i toksikološke analize.

Inače, Vlade Đurović je u četvrtak policiji prijavio nestanak sina. On je bio vidno uznemiren i uplašen zato što nikako nije mogao sa Nebojšom da stupi u kontakt, nakon čega je odlučio da se obrati nadležnim organima. Nažalost, samo dan kasnije dobio je najgore moguće vesti.

Informer

Vlade Đurović

Pored sina, nekadašnji trener mnogobrojnih domaćih i inostranih klubova ima i ćerku Ninu. On je jednom prilikom priznao i da nema prisan odnos sa decom kako bi želeo, jer je tokom karijere često menjao mesto boravka i imao mnogo obaveza.

- Presrećan sam što su njih dvoje u mom životu. Nina je završila filozofiju, a Nebojša psihologiju. Bio sam trenerska zvezda, a oni su odrasli bez mene, jer nikada nisam bio tu. Zbog toga nemamo odnos kakav bi trebalo da imamo. Korektni smo, ali nije to-to. Nisam ih mazio kad su bili mali, bio sam uvek na treninzima, jurio košarkaše, navijače i direktore klubova - pričao je Đurović svojevremeno.