06.05.2024.

15:22

Foto: Starsportphoto©

Sport

Već oslabljena Mega sa igračem manje čeka Crvenu zvezdu!

Pehovima u ekipi Marka Baraća nikad kraja! Nakon što su Lovro Gnjidić i Uroš Plavšić skupo platili pobedu u seriji sa Cedevita Olimpijom (2:0), sada će meč za opstanak u igri morati odigrati bez prvog plejmejkera.

Sjajni Miljenović je prilikom prvog meča sa crveno-belima u hali "Pionir" nezgodno doskočio i tom prilikom povredio koleno. Odmah je bilo evidentno da se radi o težoj povredi, s obzirom na grimase mladog košarkaša i nemogućnost da se osloni na povređenu nogu.

Informer

Stefan Miljenović u duelu sa Jagom Dos Santosom

Shodno očekivanjima, on će biti van stroja pred sutrašnji revanš u Hali sportova "Ranko Žeravica", a neće se na vreme oporaviti ni Uroš Plavšić (kosti lica) i Lovro Gnjidić (skočni zglob).

Malo ko je smatrao da Mega može da iznenadi tim sa Malog Kalemegdana, a silne povrede jako bitnih igrača im sigurno neće poboljšati već težak položaj. Uprkos tome, mladi trener najavljuje borbu do samog kraja.

- Dobrim igrama ove godine došli smo u situaciju da budemo među četiri najbolje ekipe u regionu. I pored svih izostanaka, želimo da opravdamo tu činjenicu i da uživamo boreći se do kraja. Znamo šta treba da korigujemo u odnosu na prvu utakmicu da bismo i dalje bili konkurentni. Nadam se da će publika na Novom Beogradu uživati u dobroj plej-of košarci - rekao je Barać.