17.05.2024.

09:36

Foto: Starsportphoto©

Sport

Ponovo će se plesati argentinski tango na Malom Kalemegdanu!

Prema navodima dobro obaveštenog novinara Matee Andreanija, crveno-beli i "zeleni" su već dogovorili oko transfera i preostaje samo da se povratak nekadašnjeg NBA igrača zvanično saopšti.

Vildoza je među brojnim zvučnim imenima koja su proteklog leta pojačala atinski klub, ali se nije naigrao kod Ergina Atamana.

Turski trener ga je čak jednom prilikom javno kritikovao nakon meča, pa je već tada postalo jasno da se plejmejker neće zadržavati u "Oaki".

Po svoj prilici, on će ponovo zaigrati u Beogradu, koji je, kako sam kaže, jako brzo zavoleo uz navijače Crvene zvezde i sam klub.

Informer

Vildoza u dresu Panatinaikosa protiv Zvezde

Činio je bekovski dvojac sa Fakundom Kampacom i predstavljao "udarnu iglu" u napadu trenera Duška Ivanovića. Ovoga puta pored sebe neće imati kolegu iz reprezentacije, ali će nesumnjivo biti uparen sa još nekim zvučnim imenom.

Tokom perioda na Malom Kalemegdanu prosečo je u Evroligi beležio 12,6 poena, 2,5 skokova i 3,9 asistencija.

Vildozi predstoji fajnal-for u Berlinu od 24. do 26. maja, ali je pretpostavka da Ataman neće ozbiljno računati na njega. Kendrik Nan, Džerijan Grent i Marijus Grigonis svi imaju prednost u rotaciji u odnosu na Argentinca.