19.05.2024.

09:56

Foto: profimedia

Sport

Skandal u Grčkoj! Navijač pljunuo Lesora, košarkaš agresivno nasrnuo na njega! (VIDEO)

Naime, Francuz je po završetku meča otišao da se pozdravi sa prijateljima, kao i navijačima Partizana koji su bili na tribinama. Međutim, tada ga je neki fan solunskog kluba pljunuo, nakon čega je jedan od najboljih evropskih centara krenuo u obračun.

Sudeći po snimcima koji su se proširili na društvenim mrežama, može se primetiti da je Lesor nakon toga doslovno izbugio živce, te i da je malo falilo da dođe do ozbiljne tuče.

Na svu sreću uspeli su Joanis Papapetru, još jedan bivši igrač Partizana i Dinos Mitoglu da ga obuzdaju, odguraju u tunel, pa zatim i ka svlačionici.

Košarkaši PAOK-a završili su sezonu nakon ovog poraza. Tim iz Soluna bio je u vođstvu sve do završnice meča, da bi gosti iz Atine uspeli da izbore produžetak i ostvare plasman u polufinale.

Najefikasniji i najzaslužniji za pobedu tima Ergina Ataman bio je Nan sa 25 poena i šest skokova, Grent je meč završio sa 19 poena, sedam skokova i osam asistencija, a Lesor je dodao 15 poena i sedam skokova.

Sa druge strane, u poraženom timu istakao se bivši NBA as, Kevin Porter Džunior sa tripl-dabl učinkom od 23 poena, 14 skokova i 10 asistencija, a pratio ga je odlični Fridrikson sa 25 poena i pet asistencija.