Autor: Informer.rs

19.05.2024.

15:53

Foto: Foto: Informer

Sport

EVO SNIMKA! Naneli prvi udario Lazarevića pesnicom! Šta bi bilo da je neko ovako razbio glavu Naneliju?

Odmah nakon toga, na Lazarevića je fizički nasrnuo još jedan košarkaš Partizana. Ovaj snimak demantuje funkcionere KK Partizan, koji su tvrdili da imaju snimak koji dokazuje da je Lazarević prvi napao igrača crno-belih.

I dok pojedini mediji pokušavaju da spinuju ovu priču u skladu sa njihovim navijačkim strastima, mi ćemo da postavimo samo jedno pitanje: Šta bi bilo da je snimljeno kako Lazarević prvi udara Nanelija?

Da li bi i tada svi ćutali i zataškavali, kao što sada ćute i zataškavaju, ili bi već uveliko izbio neviđen skandal u kome bi srpskog igrača sasvim sigurno optužili i da je rasista!? Šta mislite, da li bi se do sada oglasila i BLM organizacija? Ali, kada Naneli bije, razbija arkadu i jagodičnu kost, a prethodno tokom meča davi istog Lazarevića, onda je on žrtva i on se brani u medijima i na društvenim mrežama.

Pre toga oglasili su se iz Zvezde.

"KK Zvezda obaveštava javnost da je u nedelju u prepodnevnim časovima igrač našeg tima Stefan Lazarević zadobio povrede koje se karakterišu kao teške telesne povrede, nakon fizičkog napada od strane igrača KK Partizan Džejmsa Nanelija", navode na početku saopštenja iz Zvezde.