22.05.2024.

15:00

Foto: profimedia

Sport

INFORMER OTKRIVA: Jokić JOŠ NIJE odlučio igra li u Parizu! Uzbuna zbog lažne vesti!

Srbiju je ovog popdneva digla na noge lažna vest da je centar Denvera saopštio da će igrati u Parizu.

Informer saznaje iz veoma pouzdanog izvora da Jokić i selektor košarkaške reprezentacije Svetislav Pešić nisu ni razgovarali pretodnoh dana.

Nikola bi ovih dana trebalo da doputuje u Sombor, budući da je završio sezonu u NBA ligi. Čelnici KSS i Pešić rešili su da mu daju nekoliko dana da se i fizički i psihički odmori od još jedne naporne sezone, a tek onda će obaviti detaljan razgovor i tražili od MVP-a NBA lige da se izjasni.

Selektor Svetislav Pešić takođe je pre nekoliko minuta na naše pitanje da li je tačno da je dobio pozitivan odgovor od Jokića kratko odogovorio SMS porukom.

- To vam je tzv. fake news (lažna vest)! Nemam nikakvu informaciju u vezi sa Nikolom, već sam vam rekao juče - kratak je bio Pešić.

Podsetimo, potencijalno igranje Jokića u dresu "orlova" je glavna tema od pres konferencije posle eliminacije Denvera u polufinalu Zapadne konferncije NBA lige. Tada mu je jedan novinar postavio pitanje o Olimpijskim igrama, ali Srbin nije dao konkretan odgovor.

- Ne znam prijatelju, videću, moraću da razmislim - rekao je tom prilikom najbolji košarkaš na svetu.

Popularni "Džoker" je do sada tri puta puta nastupao za Srbiju na velikim takmičenjima. Na  Olimpijskim igrama 2016. godine u Rio de Žaneiru se okitio srebrnom medaljom, a bio je deo tima u Kini na Mundobasketu 2019. godine i na Evropskom prvenstvu 2022. godine.