Autor: S. M.

24.05.2024.

12:35

Foto: profimedia

Sport

Srbin spreman za Real! Tući ćemo se

Od 18.00 sastaju se Panatinaikos i Fenerbahče, a u 21.00 Real i Olimpijakos. Prenos je na Sport klubu 1.

Petrušev kaže da je spreman za ekipu koja je bila neprikosnovena u ligaškom delu, ali da nije nepobediva, te da znaju recept za trijumf.

- Real se miže pobediti čvrtsom i jakom igrom. Tuča svih 40 minuta, igra sa puno kontakta, treba nam i jako dobra odbrana i u napadu da tražimo što bolje šuteve. Oni vole da igraju jako brzo, klasična španska ekipa. Jednostavno, treba da ih uvedemo u naš ritam, nešto malo sporije u napadu i kasnije sa dobrom odbranom. Bez pritiska, oni su favoriti bez ikakve sumnje, ali mislim da to ide u našu korist - rekao je Petrušev za Sport klub.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde kaže da se nada da će biti najbolji kada je najpotrebnije.

- Od kako sam došao u Olimpijakos, krenuo sam sve ispočetka. Prošle godine sam prošao kroz svašta i to mi je pomoglo da na mentalnom planu ostanem jak. Oni su bili puni razumevanja. Velika je to organizacija, gde se odlično radi, svi su stvarno preiskusni. Iz meseca u mesec sam se vraćao, ulazio u formu, igrao sve bolje... To se videlo i po utakmicama. Tako je bilo sve do plej-ofa. Bio sam najbolji kada je to bilo najpotrebnije. Nadam se da će tako ostati do kraja ovog turnira - dodao je za Meridijan sport.