25.05.2024.

14:33

Foto: Printscreen Instagam

Sport

Supruga košarkaša Olimpijakosa šokirala objavom! Atraktivna plavuša poželela sreću Lesoru i ekipi!

Košarkaši Olimpijakosa sinoć su poraženi od ekipe iz prestonice Španije rezultatom 87:76, i tako su izgubili u trci za najveće priznanje evropske košarke. No, to nije sprečilo istetoviranu lepoticu da se oglasi na socijalnim platformama i poželi sreću atinskom klubu.

- Izuzetno sam ponosna na ovogodišnji tim, svi su nas otpisali, a mi smo nastavili da se dokazujemo! Ostao je još jedan trofej! Srećno Panatinaikosu u finalnoj utakmici - napisala je Beril Mekisik uz broj svog supruga 77.

Olimpijakos će najpre igrati za treće mesto u Evropi protiv Fenerbahčea, a zatim protiv Peristerija tražiti put do finala u Grčkoj.

Snažni bek se u dosadašnjem delu takmičarske godine nametnuo kao jedan od nosilaca igre crveno-belih iz Pireja, za koje prosečno postiže gotovo devet poena po meču, a njegova najveća podrška jeste njegova supruga Beril. Tokom utakmica grčkog velikana često se u kadru može videti atraktivna plavuša, sa kojom je u braku od 2019. godine, a svoju ljubav krunisali su jednim detetom.

Tetovirana lepotica je model, vredno radi i trenira na svom izgledu, pa često svoje pratioce na društvenim mrežama obraduje storijima iz teretane. Osim toga, ona je vloger i strimer na jutjubu, a svog muža prati u stopu i često je na tribinama dvorane “Mira i prijateljstva”.

Atraktivna plavuša redovno postavlja slike sa mužem, a ono čime privlači doste pažnje su njene tetovaže u vidnom području. Beril je istetovirala vrat, obe ruke, obe noge, ima veliku tetovažu ispod grudi, tetovirani su joj prsti na rukama, a takođe ima tetovažu i preko čitavih leđa i jednom delu zadnjice.